+550 ANSTÄLLDA och +35 ÅRS ERFARENHET

Vi hjälper till med hela processen. Från upphämtning och produktion till leverans, vilket ger en fullständig kvalitetssäkring över hela Norden - oavsett bransch och behov.

Din fullservicepartner inom ytbehandling

__wf_reserverad_ärva
Hitta en rådgivare

Ett nytt projekt, behöver vägledning, något tredje?

Ta kontakt med en av våra branschkända och erfarna experter så får vi reda på det.

VAD VI ERBJUDER

Varför samarbeta med oss?

__wf_reserverad_ärva
Du kommer att få årtionden av erfarenhet

Med ytbehandling och korrosionsskydd är det viktigt att veta vad du gör. Det gör vi, för vi har gjort det i årtionden. Det är därför vi inte bara behärskar professionalismen, vi har också bred erfarenhet över branscher och behov.

Om DOT
__wf_reserverad_ärva
__wf_reserverad_ärva
Du får medvetenhet om ansvar

Vi anstränger oss mycket för att skapa lämpliga förhållanden så att hälsa och säkerhet för både anställda och kunder är under kontroll. Och så arbetar vi medvetet för att minska vår miljöpåverkan.

Så här tar vi ansvar
__wf_reserverad_ärva
__wf_reserverad_ärva
Du får en enkel kundplattform

Vi gör processen att välja och hantera industriella ytbehandlingslösningar så enkel och tillgänglig som möjligt med vår innovativa onlineplattform.

Mer om My DOT
__wf_reserverad_ärva
”DOT är väldigt en strukturerad och väl organiserad leverantör som man alltid kan lita på. Samarbetet mellan DOT och WM Press har länge varit uppskattat och betydelsefullt!”
Christoffer Andersson
Quality manager, WM Press AB
WMPRESS logo
”Med två leveranser per vecka löser DOT våra korta ledtider till kund och att vi dessutom kan komma upp i korrosivitetsklass C5 med tillägget målning gör dem till en stark samarbetspartner.”
Martin Fasth
Produktchef, Ydregrinden AB
YDREGRINDEN logo
”DOT har varit en samarbetspartner till oss under många år där leveranssäkerhet, kvalité och korta ledtider gjort att de är det självklara valet för oss.”
René Pazur
Teknisk Säljchef, BE Group AB
BEGROUP logo
”DOT's kvalitéts system gör det enkelt att spåra upp leveranser och säkerställa certifikat och genom ett bra samarbete löser vi uppgifterna tillsammans.”
Erik Åström
VD, Ferex Produktion AB
Ferex logo
”DOT är en bra underleverantör som är flexibel och lyhörd på våra krav gällande kvalitet och leveranssäkerhet. Under åren har vi byggt goda logistiklösningar tillsammans för att kunna leverera komponenter och systemlösningar direkt från DOT till slutkund.”
Erik Åström
VD, Ferex Produktion AB
Ferex logo
”DOT är och har varit vår trogna partner i många år eftersom vi värdesätter kvalitet, leveranssäkerhet, flexibilitet och kontinuerlig teknisk sparring/support mycket högt. De viktiga faktorerna DOT har levererat till vår fullständiga tillfredsställelse.”
Bent Kærsgaard
Ägare/VD, Kærsgaard A/S
Kærsgaard A/S logo
"På DOT har vi tilldelats en permanent kontaktperson som tar hand om alla våra förfrågningar. Det ger en riktigt bra förståelse och eventuella utmaningar löses snabbt och smärtfritt.”
Mark Hassing Christensen
Produktionschef, Fasterholt Maskinfabrik A/S
Fasterholt maskinfabrik logo
”Den korta reaktionstiden från webbbokning tills varan hämtas är perfekt. Den nära och goda relationen vi har med DOTs medarbetare, kring att diskutera svåra och komplexa konstruktioner som skulle kunna ge oss utmaningar om vi inte fick kompetent rådgivning om våra produkter gör DOT till rätt samarbetspartner."
Danny Hansen
Fabrikschef, Fasterholt Maskinfabrik A/S
Fasterholt maskinfabrik logo
”Vi har arbetat framgångsrikt med DOT i många år med varmförzinkning av våra stålkonstruktionsprojekt. Pris och prestanda, service och kvalitet övertygar oss om och om igen. Och om något går fel kommer det att lösas snabbt och i partnerskap. Bra samarbete från början till slut.”
Marco Buthmann
Ägare och CEO, Buthmann Ingenieur-Stahlbau AG
Buthmann logo
”Vi har använt DOT under Altanas hela livstid och har varit mycket nöjda med den goda dialog och kvalitet vi har upplevt i samarbetet - även kring körning. Vi ser det som en stor del av att arbeta med en så stor aktör på marknaden när det gäller know-how, kvalitet, dokumentation och leveransstabilitet."
Morten Karlshøj
Teknisk direktör, Altana A/S
Altana logo
"DOT är en bra professionell partner för Ellinge Smedie A/S inom området ytbehandling och inte minst dokumentation av detta. De är alltid redo med bra sparring under erbjudandefasen såväl som under exekveringsfasen. Dessutom är logistikavdelningen på DOT alltid flexibel och hjälpsam, så allt går in i en högre enhet.”
Karsten Pedersen
CEO, Ellinge Smedie A/S
Ellinge Smedie logo
”Vi har lärt känna DOT som ett företag som kan bygga och upprätthålla ett gott samarbete och som visar ett respektfullt och lojalt beteende med hjälpsamma och serviceinriktade medarbetare.”
Brian Nielsen
Ägare, OutdoorDesign ApS
OutdoorDesign Logo
”DOT har utfört varmförzinkning och pulverlackering av våra produkter för stadsområden och parker, samt transporter till och från produktionsanläggningar och våra slutkunder i vårt 3-åriga samarbete. De följer avtal, har kontroll över processer, rutiner och kvalitet, vilket är anledningen till att de alltid levererar en mycket hög finish.”
Brian Nielsen
Ägare, OutdoorDesign ApS
OutdoorDesign Logo
"DOT är vår största processleverantör och har varit en bra och effektiv partner i många år. Det är vår ambition att stötta våra kunder genom hela värdekedjan och här är DOT en viktig partner när det gäller deras kompetens och kompetens inom ytbehandling.”
Poul Sommer Thomsen
Head of Supply Chain & Customer Support, Ib Andresen Industri A/S
IB ANDRESEN INDUSTRI LOGO
”På KECON A/S ställer vi krav på hög kvalitet, eftersom våra delar är synliga när de installeras i byggnaderna, vilket arbetet som utförs av DOT lever upp till. Det är viktigt att nämna att dialog är av största vikt när det gäller att få saker att fungera, och här fungerar det också väldigt bra."
Bjarne Kristensen
Ägare, KECON A/S
KECON LOGO
”KECON A/S har haft ett mycket bra samarbete med DOT i 25 år. Våra uppgifter handlar om logistik som alltid måste vara i ordning och vi har alltid kunnat få det att fungera med DOT.”
Bjarne Kristensen
Ägare, KECON A/S
KECON LOGO
__wf_reserverad_ärva__wf_reserverad_ärva
Valt KUNDUPPDRAG

Kaktus towers

Vi har varmförzinkat och levererat många balkonger under våra 40 verksamma år. Väldigt många. Men det är inte varje dag vi gör balkonger som betyder så mycket för byggnadens form, funktion och medborgarnas reaktioner, som var fallet med Kactus Towers.

Valt KUNDUPPDRAG

Irmabyen - Parkkanten

En gång i tiden låg livsmedelskedjan IRMAs huvudkontor på Korsdalsvej i Rødovre. Idag har ett helt distrikt byggts i området för att hedra Irma, och vi har hjälpt till att måla och varmförzinka husens många balkonger så att de har ett liknande utseende som kommer att hålla i många år.